Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

"Πατριωτικό"κάλεσμα

"Πατριωτικό "κάλεσμα από αρχισυνδικαλιστή της ΠΟΣΥΠΠΟ ενάντια στους "απαράδεκτους αρχαιολόγους" όπως μας γράφει και μας στέλνει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τη συνέχεια των Ελλήνων από τους Μινωίτες στους σύγχρονους Έλληνες. Αυτός άλλωστε όλα τα ξέρει. μας παραθέτει και πηγές να μάθουμε εμείς οι απαράδεκτοι.
Τέτοια φαινόμενα, από συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ μάλιστα, φανερώνουν ότι η ακροδεξιά ατζέντα του Καρατζαφέρη υιοθετείται πια για τα καλά όχι μόνο από τις πολιτικές ηγεσίες των δύο κομμάτων,αλλά και από τους συνδικαλιστικούς ηγέτες τους. Έχει ψήφους το πρ΄γμα σκέφτονται και γέρνουν τη βάρκα στα ακροδεξιά.
Σε λίγο θα υπαγορεύουν και τι θα πουν οι επιστήμονες. Γι΄αυτά πρέπει να παλεύουμε να τα καταδικάζουμε συνάδελφοι και όχι για ανούσια συντεχνιακού τύπου ζήτήματα.
"Tο πνεύμα παρά πόδα" λοιπόν! Nα υπερασπίσουμε την επιστημονική κοινότητα και την ελεύθερη έκφραση της επιστημονικής άποψης.
που καταντήσαμε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από βαμμένους - και μονιμοποιημένους στο παρελθόν ή αδιαφανώς διορισμένους - μεγαλοσυνδικαλιστές τι άλλο μπορεί κανείς να περιμένει;

Άντε, την άλλη φορά να πάμε να ανασκάψουμε την Πύλη της Κοίλης Γης στην Εφύρα! Θα τραβήξουμε και επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ :p

επιμελητής αρχαιοτήτων είπε...

Είδα και τους μη βαμμένους και τους μη συνδικαλιστές και ποολλές φορές και κάποιους εκ του διαγωνισμού ορμώμενοι. Είναι και μόνο ζήτημα νοοτροπίας και ιδεολογικής αντίληψης
Αν έχεις σχέση με την Εφύρα αγαπητέ chairephanes ξεκίνα, εγώ δε βλέπω πως μπορώ να σε βοηθήσω να τραβήξεις επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ.Ούτς με τις αρμόδιες υπηρεσίες έχω σχέση, ούτε με το Πανεπιστήμιο. Του Πανεπιστημίου δεν είναι εκεί η ανασκαφή ή της Εταιρείας;

in antis είπε...

Η βλακεία, η ημιμάθεια και η μετριότητα δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε σχετίζονται με εξετάσεις αγαπητέ μου. Όσο για το «που καταντήσαμε», κράτα δυνάμεις, δεν τα έχουμε δει ακόμη όλα.

Την καλημέρα μου.

επιμελητής αρχαιοτήτων είπε...

in antis
Οι εξετάσεις, όπως και η προδευτική ιδιότητα πολλές φορές καλύπτουν τη βλακεία και την ημιμάθεια. Αυτό λέω αγαπητέ μου.Όντως δεν τα ΄χουμε δει όλα.
ην καλημέρα μου....